Doprava od 2000 Kč ZDARMA!
 1 -21%

Garance vrácení peněz

S tímto vínem budete spokojeni,nebo vám vrátíme peníze

Akce: Sleva 21%

Nejprodávanější

Tato lahev je mimořádně oblíbená mezi našimi zákazníky

Bleskové doručení

Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání

Osobní odběr v Praze po celý týden

Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin

Prosecco Valdobbiadene Superiore Brut DOCG, La Farra

360 Kč (vč. DPH) 297,52 Kč (bez DPH)
Skladem
Sleva 21% Původní cena: 455 Kč vč. DPH
Výrobce: La Farra
Obsah alkoholu: 11%
Země původu: Itálie
Vinařská oblast: Treviso
Obsah cukru: Suché
Odrůda vína: Glera
Hodí se k jídlu: k salátu, k mořským rybám a plodům, k těstovinám
Hodí se k události: víno na party atd., víno na piknik, víno na návštěvu
Typ uzávěru: Korek
K vyzvednutí ihned: VYZVEDNĚTE SI TOTO VÍNO OSOBNĚ OKAMŽITĚ

Prosecco ze Severo-východní oblasti Treviso s harmonickou chutí a jemným vytrvalým perlením. Má zářivě slámově žlutou barvu, příjemnou kyselinku a hedvábně suchou chuť v závěru. Nádherně voní po jablkách a broskvích, s lehkým tónem květu akácie. Hrozny jsou sbírány ručně ke konci září a pocházejí 100% z odrůdy Glera.

Toto suché šumivé víno zrající 2 – 3 měsíce v nerezových tancích s regulovanou teplotou, využívající metodu Charmat.  Obsahuje 11% alkoholu. Hrozny pocházejí z nejlepší části provincie Trevisa  z oblasti Valdobbiadene s nejvyšší klasifikací DOCG.

Doporučujeme servírovat okolo 7 – 9 °C.

 

O vinařství

Vinařství La Farra farm je poměrně mladé vinařství založené v roce 1997 rodinou Nardi v samém srdci pěstování prosecca ve Valdobbiadene. Vína produkují zásadně z vlastních hroznů a to převážně z oblasti Treviso včetně Valdobbiadene. Typický přístup tohoto vinařství k procesu výroby jejich šumivých vín je kladen vysoký důraz, jak na technologické zdokonalování, tak na udržitelnost a soulad s okolní přírodou.

 

Vinné párování

Nejen díky nízkému obsahu alkoholu skvělá volba pro aperitiv, který nejlépe oceníte v letních dnech na dovolené či na nějaké spontánní oslavě. Nejlépe se hodí k lehkým mořským rybím pokrmům nebo těstovinám a rizotu se smetanovým základem.