Doprava od 2000 Kč ZDARMA!
 1

Garance vrácení peněz

S tímto vínem budete spokojeni,nebo vám vrátíme peníze

Bleskové doručení

Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání

Osobní odběr v Praze po celý týden

Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin

Prosecco Millesimato Brut DOC, La Farra

280 Kč (vč. DPH) 231,40 Kč (bez DPH)
Skladem
Výrobce: La Farra
Obsah alkoholu: 11%
Země původu: Itálie
Vinařská oblast: Treviso
Obsah cukru: Suché, Polosuché
Odrůda vína: Glera
Hodí se k jídlu: k mořským rybám a plodům, k salátu
Hodí se k události: víno na party atd., víno na piknik, víno na návštěvu
Typ uzávěru: Korek
K vyzvednutí ihned: VYZVEDNĚTE SI TOTO VÍNO OSOBNĚ OKAMŽITĚ

Prosecco Millesimato Brut z La Farra farm, bílé italské sušší šumivé víno, nabízí harmonickou chuť a jemné perlení za velmi příjemnou cenu. Barva tohoto prosecca je jiskřivá slámově žlutá s jemným zlatým okrajem. Aroma je intenzivní, ovocné - jablka, broskve, s tóny akátových květů a na patře je kulaté. Chuťově toto Prosecco výborně ladí se svoji vůní i vzhledem.

Brut Prosecco je vyráběné klasickou „prosecco“ metodou Charmat, tedy metodou s relativně krátkým druhotným kvašením v tancích a s nepatrně vyšším obsahem cukru. Jde o cuveé z typických regionálních odrůd, kde ze zákona musí být vinná odrůda  Glera zastoupena v cuveé minimálně z 85%. V případě Prosecco Millesimato Brut z La Farra je víno ze 100% z Glery a víno zůstává v tancích při sekundárním kvašení cca 4 měsíce..

Toto víno doporučujeme servírovat okolo 8 -10 °C

O vinařství

Vinařství La Farra farm je poměrně mladé vinařství založené v roce 1997 rodinou Nardi v samém srdci pěstování prosecca ve Valdobbiadene. Vína produkují zásadně z vlastních hroznů a to jak z oblasti Valdobbiadene, tak i Treviso. Vysoký důraz na straně jedné na technologickou dokonalost a na straně druhé na udržitelnost a soulad s okolní přírodou je typický přístupem vinařství k procesu výroby jejich šumivých vín.

Vinné párování

Toto šumivé víno je nejlepší jako aperitiv, prostě jen tak, pro dobrou náladu. Velmi dobře se hodí k mořským plodům v salátech, těstovinách či rizotu.