Doprava od 2000 Kč ZDARMA!
 1

Garance vrácení peněz

S tímto vínem budete spokojeni,nebo vám vrátíme peníze

Bleskové doručení

Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání

Osobní odběr v Praze po celý týden

Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin

Marc Hebrart Champagne 1er Cru Rosé brut

1 380 Kč (vč. DPH) 1 140,50 Kč (bez DPH)
Skladem
Země původu: Francie
Vinařská oblast: Champagne
Obsah cukru: Suché
Odrůda vína: Pinot Noir, Chardonnay
Hodí se k jídlu: k dezertům, k předkrmům, ke korýšům, k mořským plodům
Hodí se k události: svatby a zásnuby, oslava úspěchu, víno pro šéfa , víno pro znalce
Typ uzávěru: Korek
K vyzvednutí ihned: VYZVEDNĚTE SI TOTO VÍNO OSOBNĚ OKAMŽITĚ

Marc Hebrart 1er Cru Rosé Brut nabízí velkou škálu vůní křídového charakteru díky terroiru a odrůdě Chardonnay, které v cuveé doplněném o Pinot Noir převládá. Všechny hrozny pocházejí z 1er Cru vinic. Vůně červených bobulí a bylin s dlouhou a elegantní chutí s jemnými tříslovinami. Na patře nabízí vyváženou chuť s nádechem malin a jahod, doplněnou o jemnou perlivost. Tyto atributy vůně a chuti z něj dělají perfektní víno.

Servírujte při teplotě 8-10°C

O vinařství

Marc Hebrart je malý, ale velmi zajímavý producent ve Vallée de la Marne. Vyrábí šampaňské s převahou odrůdy Pinot noir z vlastních vysoce kvalitních vinic v Mareuil, sousedící vesnici Aÿ. Chardonnay tvoří menší část jejich produkce a nepoužívají odrůdu  Meunier. Jean-Paul Hebrart obhospodařuje 16 hektarů vinné révy na 65 různých místech v 6 vesnicích. Hrozny z každé vinice jsou vinifikovány samostatně. Pyšní se vysoce hodnocenými cuvées, které jsou výsledkem kombinace inovativních technik a respektu k historii a odkazu regionu a i to mu umožňuje být součástí prestižního spolku 24 šampaňských vinařství Trésors de Champagne. Toto vinařství je ideální volbou pro ty, kteří hledají nejen exkluzivitu, ale i autenticitu a kvalitu, která je zárukou nezapomenutelného zážitku.

Vinné párování

Ideální pro kombinaci s mořskými plody, lososovým kaviárem a těžšími rybami (losos, makrela, tuňák, mořský ďas)  nebo a především jako aperitiv.