Doprava ZDARMA nad 2 000 Kč

Prosecco Millesimato Brut DOC, La Farra 0,75l

Bílé suché šumivé víno z italské oblasti Treviso má vyváženou intenzivní chuť ovoce jako jsou broskve či jablka s hořce nasládlými tóny akátu. Víno můžete například vychutnat k salátům, mořským plodům, rizotu nebo těstovinám.

Skladem
Značka: La Farra
280 Kč / ks
Kategorie: Šumivá vína
Druh vína: Šumivá vína
? Charakteristika vína: Udržitelné, Vegan
Odrůda vína: Glera
Země původu: Itálie
Vinařská oblast: Treviso
Ročník: Aktuální ročník
Obsah alkoholu: 11 %
Obsah cukru: Suché, Polosuché
Typ uzávěru: korek
Objem lahve: 0,75l
Hodí se k jídlu: K salátu, k mořským plodům, k rizotu, k těstovinám.
Hodí se k události: víno na party atd., víno na piknik, víno na návštěvu
ikona: XXXYY
doruceni
Bleskové doručení
Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání
odber
Osobní odběr v Praze po celý týden
Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin
nejprodavanejsi
Nejprodávanější
Tato lahev je mimořádně oblíbená mezi našimi zákazníky
novinka
Novinka
S touto lahví vyzkoušíte nevyzkoušené

Prosecco Millesimato Brut z La Farra farm, bílé italské sušší šumivé víno, nabízí harmonickou chuť a jemné perlení za velmi příjemnou cenu. Barva tohoto prosecca je jiskřivá slámově žlutá s jemným zlatým okrajem. Aroma je intenzivní, ovocné - jablka, broskve, s tóny akátových květů a na patře je kulaté. Chuťově toto Prosecco výborně ladí se svoji vůní i vzhledem.

Brut Prosecco je vyráběné klasickou „prosecco“ metodou Charmat, tedy metodou s relativně krátkým druhotným kvašením v tancích s nepatrně vyšším obsahem cukru. Jde o cuveé z typických regionálních odrůd, kde ze zákona musí být vinná odrůda  Glera zastoupena v cuveé minimálně z 85%. V případě Prosecco Millesimato Brut z La Farra je víno ze 100% z Glery a víno zůstává v tancích při sekundárním kvašení cca 4 měsíce.

Toto víno doporučujeme servírovat okolo 8 -10 °C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vinařství La Farra

Vinařství La Farra je poměrně mladé vinařství založené v roce 1997 rodinou Nardi v samém srdci pěstování prosecca ve Valdobbiadene. Vína produkují zásadně z vlastních hroznů a to převážně z oblasti Treviso, včetně Valdobbiadene. Charakteristickým, pro vinařství La Farra, je přístup k procesu výroby jejich šumivých vín, kde je kladen vysoký důraz, jak na technologické zdokonalování, tak na udržitelnost a soulad s okolní přírodou.

Stránky vinařství: https://www.lafarra.it/