Doprava ZDARMA nad 2 000 Kč

Thésaurus, Côtes de Gascogne Rouge IGP, Denis Tastet 0,75l

Suché červené cuvée (Cabernet Sauvignon, Merlot) z Francie z Côtes de Gascogne je plné výrazných ovocných tónů ostružin a malin se sametovou strukturou s peprno-skořicovými podtóny. Ochutnejte k pokrmům z červeného masa nebo také např. k modrým sýrům.

Skladem
Značka: Denis Tastet
230 Kč / ks
Kategorie: Červená vína
Druh vína: Červené
? Chuť: Plné, tělnaté
? Charakteristika vína: Organické
Odrůda vína: Cuvée - Cabernet Sauvignon, Merlot
Země původu: Francie
Vinařská oblast: Bas Armagnac, Côtes de Gascogne IGP (Jihozápad)
Ročník: Aktuální ročník
Obsah alkoholu: 12,5 %
Obsah cukru: Suché
Typ uzávěru: korek
Objem lahve: 0,75l
Hodí se k jídlu: k červenému masu, ke kuřecímu, k těstovinám s červeným podkladem, k modrým sýrům
Hodí se k události: víno na party atd., víno na návštěvu
ikona: XXXYY
thesaurus
Bio zakazminus
doruceni
Bleskové doručení
Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání
odber
Osobní odběr v Praze po celý týden
Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin
nejprodavanejsi
Nejprodávanější
Tato lahev je mimořádně oblíbená mezi našimi zákazníky
novinka
Novinka
S touto lahví vyzkoušíte nevyzkoušené

Suché červené cuvée pocházející z Francie z Bas Armagnac je charakteristické pro svůj plný výraz s vůní červeného ovoce malin, ostružin a třešní. V chuti hedvábné, jemné třísloviny a výraznými ovocnými tóny podtrhující lehce ráznější kyselost a vrstvu dřevnatých až skořico-peprných tónů. 

Obsahuje 12,5 % alkoholu.

Doporučujeme servírovat okolo 16  - 18 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vinařství Tastet

Vinařství, které je v rodině už přibližně po celé staletí, dnes spadá pod Denise Tasteta. Domaine Tastet (také pod Domaine de Guilhon d´Aze) sídlí v Cotes de Gascogne IGP v renovované oblasti Bas Armagnac - známá pro výrobu armagnacu, čímž se (kromě výroby vína) zabývá i Denis Tastet. Pěstování a výroba je částečně řízena naturálními principy s udržitelným hospodářstvím, tj. postup práce je do větší či menší míry v souladu okolními přírodními podmínkami, chemických látek je využito v menším množství vůbec a při zpracování je použito méně sulfidů (konzervantů), dělající fermentaci více přirozenou a celkový naturálnější výraz v chuti vína.