Doprava ZDARMA nad 2 000 Kč

Leul & Luna, Hincesti Winery 0,75l

Jedná se o červené suché cuveé z Moldavska s hlubokou rudou barvou a se stejně tak hlubokou a plnou chutí po bobulích a peckovicích s nádechem vanilky a šafránu. Takové víno výborně podtrhuje chuť červeného masa jako je hovězí steak nebo zvěřina.

Skladem
Značka: Hincesti Winery
320 Kč / ks
Kategorie: Červená vína
Druh vína: Červené
? Chuť: plná tělnatá
Odrůda vína: Cuveé - Cabernet Sauvignon, Merlot, Saperavi
Země původu: Moldavsko
? Podoblast: Hîncești, Codru
Ročník: Aktuální ročník
Obsah alkoholu: 14 %
Obsah cukru: Suché
Typ uzávěru: korek
Objem lahve: 0,75l
Hodí se k jídlu: k hovězímu steaku, ke zvěřině, k uzeninám
Hodí se k události: výročí a narozeniny, víno pro šéfa , víno pro znalce
ikona: XXXYY
Leul & Luna 2016, Hincesti Winery
zakazminus
doruceni
Bleskové doručení
Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání
odber
Osobní odběr v Praze po celý týden
Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin
nejprodavanejsi
Nejprodávanější
Tato lahev je mimořádně oblíbená mezi našimi zákazníky
novinka
Novinka
S touto lahví vyzkoušíte nevyzkoušené

Leul & Luna z vinařství Hîncești pocházející z odrůd Cabernet Sauvignon, Merlot a Saperavi se vyznačuje rubínově červenou barvou, komplexní, intenzivní a mnohovrstevnatou chutí bobulí, borůvek a sušených švestek s nenápadně se rozvíjejícími se tóny sladké vanilky. Ke konci zesílené jemnou vůní koření, karamelu a šafránu. Hluboká a sametová je jak chuť, tak i aroma s bohatými tóny jemných tříslovin a smyslnou, dlouhotrvající dochutí.

Víno Leul & Luna obsahuje 14 % alkoholu a zrálo 9 měsíců ve francouzských barikových sudech.

Doporučujeme servírovat okolo 16 - 18 °C. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vinařství Vinaria Hîncești

Vinaria Hîncești se nachází ve stejnojmenné oblasti, v regionu Codru, ve střední Moldávii, která je historicky významná pro vinné hospodaření. Vinařství bylo založeno v 19. století Manucem Beyem, ale až po 2. světové válce začal obnosnější obchod s vínem a obecně organizovanější chod vinařství.
Specifické klima s hornatou krajinou, ne tak prudkou zimou, dlouhým vegetačním obdobím, srážkami pocházející především z oblasti Černého moře, hodně slunečního záření a dlouhé, suché podzimy je to, co dělá hrozny o něco sladší a ideálním prostředím pro výrobu bílých suchých a šumivých vín pro Hîncești vinařství.

Stránky vinařství: https://vinariahincesti.md/en/vinaria/