Doprava od 2000 Kč ZDARMA!

Obohaťte svou velikonoční hostinu skvělým vínem!

S čím zkombinovat velikonoční nádivku nebo třeba kůzlečí maso? Přichystali jsme pro vás pairing guide k tradičním velikonočním pokrmům:

Morgon la Chanaise, Dominique Piron
Červené víno Morgon la Chanaise je jasnou volbou ke kůzlečímu masu. Ovocná chuť s tóny třešní, švestek a kávových zrn je zároveň jemná a nádherně podpoří šťavnaté pečené maso.
Ryzlink vlašský Hermes, Gala
Nedáte-li červené, dejte aspoň bílé!  Pokud plánujete přes svátky upéct kuře nebo velikonoční nádivku, doporučujeme chutě vyvážit moravským ryzlinkem vlašským od producenta Galy. Je plné, ovocné a lehce minerální.
 
Whispering Angel Rosé
Francouzské růžové Cuvée je chutným doplňkem ke grilovaným a pečeným drůbežím masům nebo ovocným dezertům. Jeho mineralita a dlouhá dochuť je báječně vyvážená vůní citrusů a exotického ovoce.

Publikováno: 4. 4. 2023